Word je bewust van je eigen gedrag

met de eqfit-methode

Video afspelen

niet praten, maar doen!

Een cultuurverandering. Dat is de missie van Martijn Haan en Marie-Liz de Jongh en hun EQfit team vol gemotiveerde gedragstrainers. Een wereld creëren waarbij de mens prioriteit krijgt op het systeem. Mensen die bewust worden van eigen handelen zodat ze een basis van zekerheid voor zichzelf creëren. Een krachtige en effectieve methode. Niet praten, maar doen. Wij werken niet met diagnoses, maar zien en horen de mens die voor ons zit. Werkzaam voor volwassenen, kinderen en organisaties. Vanuit een oordeelloze en objectieve houding bieden we mensen direct resultaat. Iedereen heeft recht op een mooi en gelukkig leven.

Video afspelen

De EQfit-methode

De ontwikkeling van de EQfit-methode heeft 3 jaar geduurd. Na deze periode ontmoette Martijn Haan zijn huidige vrouw Marie-Liz de Jongh. Zij is uiteindelijk verantwoordelijk geweest voor de verdieping in de oefeningen. Samen met een team van geweldige mensen zijn ze gaan werken aan een methode die direct het gedrag van de mens verandert. En met succes! Honderden mensen, bedrijven en organisaties zijn inmiddels geholpen door deze krachtige methode.

0
dedicated collega's
0 +
jaren ervaring
0 +
tevreden cliënten
0 +
tevreden bedrijven

Onze Cases

Lees echte verhalen van mensen die reeds geholpen zijn door de EQfit-methode. Mensen die vanuit een lastige situatie weer in de kracht van hun leven staan

Een greep uit onze klanten

Martijn
marie-liz
percy
richard

Ons team

een aantal van onze gedragstrainers